Αντισημιτικές αναφορές σε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων

sorras_ioannina_2016

Ο Σώρρας τη στιγμή που αναρωτιέται “Αυτοί τι ακριβώς θέλουν από εμάς;” “Αυτοί” είναι οι Εβραίοι, το “απόλυτο Κακό” όχι μόνο για τον Σώρρα αλλά και για αρκετούς συμπολίτες του.

Στις 23 Ιουλίου η “Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα πέρασε και από τα Γιάννενα. Εκτός από τις συνωμοσιολογικές, αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές αναφορές, δεν έλλειψαν και οι αντισημιτικές. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μεταξάτος, πρόεδρος της νεολαίας του συγκεκριμένου φορέα, αναφέρθηκε στους νέους που “είναι σε Πανεπιστήμια που δεν παίρνεις πτυχίο αν δεν ανήκεις σε κάποια παράταξη και που αυτά που μαθαίνουνε τα βγάζουνε μόνο Εβραίοι και Μασωνικές Στοές.” (6’25” του σχετικού βίντεο που έχει αναρτηθεί στο youtube).

Σε ερώτηση που απηύθυνε ο Αρτέμης Σώρρας στο κοινό του (“ποιος δεν πληρώνει εφορία και γιατί;”) πήρε την άμεση απάντηση “οι Εβραίοι”. “Μη μου πείτε ότι είστε και αντισημίτες;” αντέδρασε περιπαικτικά (38’20”). Ο Σώρρας επανήλθε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους Εβραίους ισχυριζόμενος ότι έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις στην πολιτική (μαζί με τους Μασώνους εννοείται) κάνοντας κακό στους Έλληνες (50’50”).

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση της “Ελλήνων Συνέλευσις” πραγματοποιήθηκε σ’ένα από τα κεντρικότερα σημεία των Ιωαννίνων, στην κεντρική πλατεία της πόλης απέναντι από τη Νομαρχία.

One thought on “Αντισημιτικές αναφορές σε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων

  1. Ξέρουν τα Γιάννενα….πριν χρόνια, κάποια Κυριακή (κατά τη διάρκεια της λειτουργίας!) με βλέμματα πίσω από μισάνοιχτες κουρτίνες…έφευγαν για το θάνατο οι αδερφοί μας οι Εβραίοι της πόλης αυτής. Έχει σημασία η παρουσία στην πλατεία; Ντροπή !

Υποβολή σχολίου / Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s