Η εξαπάτηση των αναγνωστών: Αντισημιτικό άρθρο στον “Παλμό” Γαλατσίου

NB: Δημοσιεύουμε στο τέλος της παρούσας ανάρτησης την ανακοίνωση απάντηση της εφημερίδας “Παλμός”

Palmos_antisemitic_article

Αγαπητέ Έλληνα, απόρριψε μετά βδεληγμίας την ελληνοκτόνο αυτή εορτή και ευχήσου στους συνέλληνες «ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ» για την αναγέννηση και λάμπριση της φύσης και ως αποδεχόμενος τον επιβαλλόμενο χριστιανισμό «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ», που είναι και αυτό κλοπή από τους εβραίους του εορτασμού της επιστροφής της Περσεφώνης απο τον Άδη και συμβόλιζε για τους Έλληνες την ανάσταση της φύσης. [Πάνος Τράγκας, “Η εξαπάτηση των Ελλήνων”]

Οι παραπάνω γραμμές δε δημοσιεύτηκαν στην «Ελεύθερη Ώρα» ή την εφημερίδα της «Χρυσής Αυγής» αλλά στον «Παλμό», την εβδομαδιαία νομαρχιακή εφημερίδα του Γαλατσίου (25 Μαρτίου 2016, αριθμός φύλλου 466, σελίδα 27). Αυτό το άθλιο αντισημιτικό λιβελογράφημα που παρουσιάζει τους Εβραίους ως φιλάργυρους και αιμοδιψείς και τον Χριστιανισμό ως θρησκεία ριζικά διαφορετική από τον Ιουδαϊσμό δημοσιεύτηκε, δηλαδή, σε μια εφημερίδα που διανέμεται σε πλείστα νοικοκυριά, καφετέριες και επιχειρήσεις του συγκεκριμένου Δήμου.

Κατεβάστε ολόκληρο το τεύχος 466 του “Παλμού” εδώ. Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη που μας το επισήμανε.

Στείλτε τη διαμαρτυρία σας εδώ.

Update, 05.04.2016: Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση της εφημερίδας “Παλμός”:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΑΛΜΟΣ»

Έχουμε δηλώσει επανειλλημένως ότι τα άρθρα γνώμης που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και την ευθύνη για το περιεχόμενό τους την έχουν οι ίδιοι οι αρθρογράφοι. Δεν είναι όμως απαραίτητο να συμφωνούμε με κάποιο άρθρο για να δημοσιευτεί στην εφημερίδα.

Πολλές είναι οι κατά καιρούς διαφωνίες μας με δημοσιευμένα άρθρα. Η φιλοσοφία όμως της εφημερίδας είναι ότι μέσα από τις σελίδες μας μπορούν να εκφραστούν και διαφορετικές από τις δικές μας απόψεις για θέματα της επικαιρότητας ή μη.

Ως προς το άρθρο του κου Τράγκα Παναγιώτη με το χαρακτηριστικό τίτλο « Η εξαπάτηση των Ελλήνων», το οποίο δημοσιεύτηκε στο φύλλο 466 της Παρασκευής 25ης Μαρτίου 2016, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε ΚΑΘΕΤΑ και θα φροντίσουμε στο εξής να είμαστε πιο προσεκτικοί έτσι ώστε να μην δημοσιεύονται στην εφημερίδα μας ακραίες απόψεις.

Advertisements

Υποβολή σχολίου / Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s