Καταδιώκοντας τον Γκίζι (βίντεο)

Σκηνές απίστευτου θράσους και επιθετικότητας εκτυλίχθηκαν προχθές στους διαδρόμους του Γερμανικού Κοινοβουλίου. Δύο αντισιωνιστές αρθρογράφοι και ακτιβιστές, ο Max Blumenthal και ο David Sheen, καταδίωξαν με μία κάμερα τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι, στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, ζητώντας του το λόγο για την απαγόρευση προγραμματισμένης εκδήλωσης της Linke στην οποία θα μιλούσαν για το “ρατσισμό” του Ισραήλ. Ιδιαίτερα ο Blumenthal έχει εξισώσει την πολιτική του Ισραήλ με τη βαρβαρότητα του ναζισμού και του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Μέλη της Linke έχουν κατηγορηθεί συχνά για αντισιωνισμό και αντισημιτισμό.

Δείτε το βίντεο της καταδίωξης:

Για περισσότερες πληροφορίες: As Germany Marks Kristallnacht Anniversary, Leading Berlin Theater Cancels Event With Anti-Semitic Son of Clinton Advisor (the algemeiner, 9/11/2014)

One thought on “Καταδιώκοντας τον Γκίζι (βίντεο)

  1. Σόρυ, εδώ τα χαλάμε.

    Πολύ σωστά έπραξαν και ζήτησαν από τον Γκίζι να απολογηθεί.

    Αν και όταν πάθει το παραμικρό ο ένας εκ των δύο ακτιβιστών που μένει στο Ισραήλ και υφίσταται απειλές κατά ζωής, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ θα είστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ γι αυτό.

    ΔΕΝ θα απαντήσω σε σχόλια, ούτε θα σχολιάσω άλλο…

Υποβολή σχολίου / Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s