Οι νεο-Ναζί στη Βοσνία ως προειδοποίηση

οι νεο-Ναζί στη Βοσνία

[ιστολόγιο Spilt Milk -For an Autonomous ‘Mondo A Go-Go’]

Το Bosanski Pokret Nacionalnog Ponosa (Βοσνιακό Κίνημα Εθνικής περηφάνειας) ιδρύθηκε πριν δυο χρόνια και περιγράφει τον εαυτό του ως Εθνικοσοσιαλιστικό (Ναζί) κίνημα που διακηρύσσει τη λευκή ανωτερότητα και τη Βοσνιακή εθνική αναγέννηση. Αυτό που διαφοροποιεί το BPNP από άλλα Ευρωπαϊκά γκρουπ νεο-Ναζί είναι ότι ιδρύθηκε από και απευθύνεται προς Μουσουλμάνους Βόσνιους—όπως είναι φανερό από τη σφαίρα δράσης που έχουν στην ιστοσελίδα τους [1]. Πράγματι, το site λέει ότι το 95% των μελών είναι Μουσουλμάνοι (αν και δεν απαιτείται για να γίνεις μέλος). Επίσης, στη σελίδα τους επικροτούν τη συνεργασία Μουσουλμάνων-Ναζί στον 2ο ΠΠ: τιμούν τους Μουσουλμάνους που πήγαν εθελοντές να πολεμήσουν για τους Ναζί, και αναδεικνύει ως υπόδειγμα ηγέτη τον τότε μουφτή της Ιερουσαλήμ, Χατζ Αμίν Αλ Χουσεϊνί (Hajj Amin Al-Husseini), ο οποίος από το 1941 μέχρι το 1945 συνεργάστηκε με την ηγεσία των Ναζί και με τα SS [2].

Η σελίδα με τις φωτο έχει πολλές από τη συνεργασία Βοσνίων με τους Ναζί στον 2ο ΠΠ, όπως φωτογραφίες από παρέλαση προς τιμήν του Amin Al-Husseini όταν επισκέφτηκε τη Βοσνία (όχι θα έχανε), και στρατόγκαυλους Βοσνιοναζί του Handschar Division [3] (τα σπαθιά και τα χαντζάρια φάση).

Το τμήμα “literature” έχει το πιο πολύ γέλιο. Εκεί έχουν όλες τις αηδίες όπου ένα συνοθύλευμα από Παρτιζάνους Εβραίους Σέρβους εξωγήινους συνωμοτεί για να κυβερνήσει τον κόσμο και άλλες παπαριές. Εξάλλου, τι Ναζί θα ήταν αν δεν είχαν αυτά! Επίσης, προφανώς έχουν τα Χιτλερικά, τον Γκαίμπελς, Μουσολίνι, κάτι ψαγμένα ναζιστικά τύπου Reinhard Heydrich (κομμαντατούρ των SS και ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες του Ολοκαυτώματος), και Alfred Rosenberg (Ναζί ηγέτης και Υπουργός του Reich για τις “Ανατολικές Περιοχές”), όπως και άρθρα για τα SS. Κλασσικά ζώα, πιστεύουν ότι τα The Protocols of the Elders of Zion είναι πραγματικό κείμενο, και έχουν άλλα διάφορα για μασώνους και γαμάτους λευκούς που την έχουν πιο μεγάλη από τους μη-λευκούς (θα ‘θελες). Έχουν και τα γενικά και αόριστα από Πλάτωνα και Νίτσε, όπως συνηθίζουν αυτές οι γκρούπες, ενώ έκαναν το ολίσθημα και έχουν λινκ σε… Αριστοτέλη!!! [4]. Μεγάλη ευκαιρία να αυτο-διαλυθούν, καθώς αν καταλάβουν την γκάφα τους και τους πει κανας “διαβασμένος” τι λέει ο Αριστοτέλης, μάλλον θα πλακωθούν όλοι μεταξύ τους μέχρι να μείνει ο Χαϊλάντερ και να γλυτώσουμε από δαύτους. […]

  • Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια εδώ.
Advertisements

Υποβολή σχολίου / Votre commentaire / Ihr Kommentar dazu / Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s