Έρχεται η Βουλή των Τεράτων με 3 κόμματα της Άκρας Δεξιάς (via παραπολιτική)

Σοκ προκαλεί η εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των πολιτικών κομμάτων από τη Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής. Με τα σημερινά πολιτικά δεδομένα, τον δρόμο για τη Βουλή βρίσκουν, εκτός του ΛΑΟΣ, τόσο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου όσο και η περιβόητη Χρυσή Αυγή.

Την ίδια ώρα, το ΠΑΣΟΚ παραμένει καθηλωμένο σε ποσοστά που τρομάζουν, καθώς φαίνεται ότι η προοπτική Βενιζέλου δεν συγκινεί ιδιαίτερα τους οπαδούς του, μιας και δεν αποτελεί μια σημαντική συμβολική αλλαγή που μπορεί να εμπνεύσει τους πολίτες.

Δύσκολη φαίνεται ότι θα είναι και η μάχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την είσοδο της στη Βουλή καθώς φαίνεται ότι οι τολμηρές της θέσεις δεν έχουν απήχηση στην κοινωνία. Προσωπικά, έχω την αίσθηση ότι το κόμμα της κ. Μπακογιάννη θα λείψει πολύ από μια Βουλή που θα κάνει party η Ακροδεξιά.

Τέλος, η Νέα Δημοκρατία δείχνει να μην μπορεί να ξεκολλήσει από το 28%, ποσοστό σημαντικά χαμηλότερο από αυτό που έλαβε το 2009. Το όνειρο της αυτοδυναμίας δύσκολα θα πραγματοποιηθεί…

πηγή: parapolitiki.com (03-04-2010)

Υποβολή σχολίου / Votre commentaire / Ihr Kommentar dazu / Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s