Καντίς στη Συναγωγή της Βέροιας

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 στις 19.30 θα διαβαστεί στη Συναγωγή της Βέροιας το Καντίς στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος της Κοινότητας της Βέροιας και των αγαπημένων Ιωσέφ Αρών, Νταίζη Ντανιέλ και Νταβίντ Κοέν.

Μια πρωτοβουλία του ιστολογίου ΧΑΝΙΑ-ΒΕΡΟΙΑ.

Η Συναγωγή της Βέροιας

Ενημέρωση 20/07: Για λόγους ανεξάρτητους της διάθεσης του ιστολογίου αλλά ωστόσο ανυπέρβλητους τεχνικά, η λιτή πρωτοβουλία για την ανάγνωση του Καντίς στη Συναγωγή της Βέροιας δεν θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2011, όπως είχε ανακοινωθεί, κι αναβάλλεται σε χρόνο που θα γνωστοποιηθεί από τη θέση αυτή και με προσωπικά e-mail στους φίλους του ιστολογίου.

Το ιστολόγιο ήθελε να κλείσει μια “εποχή” με το Καντίς αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε….. Υπόσχεται όμως ότι, μετά τις προσωπικές ταλαιπωρίες του διαχειριστή του εδώ και κάποιους μήνες, θα επανέλθει τον προσεχή Σεπτέμβριο με πρωτότυπες αναρτήσεις και διάθεση για γόνιμο διάλογο γύρω από θέματα που απασχολούν όλους εμάς και προκαλούν “αναφυλαξία” στους “Φύρερ” της εθνικής ταυτότητας μας.

Καλό Αύγουστο να έχετε, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, τη φύση, τις μουσικές της Μεσογείου και κοντά σ’ αυτά μ’ ένα καλό βιβλίο. Το ιστολόγιο προτείνει να απολαύσετε ένα από αυτά: Την εξαιρετική ποιητική συλλογή του Ιωσήφ Βεντούρα “Κυκλώνιο”.

Πηγή: “Αναβολή σ’ένα καντίς”, ιστολόγιο Χανιά-Βέροια

One thought on “Καντίς στη Συναγωγή της Βέροιας

  1. Pingback: Εβραϊκές εκδηλώσεις σε Βέροια και Ρόδο/Jewish events in Veria and Rhodes « Abravanel, the Blog

Υποβολή σχολίου / Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s